Toen wij (Bas en Suuz) elkaar een aantal jaar geleden leerde kennen, fotografeerde Bas al en zat ik (Suuz, de schijfster van deze tekst;)) al in de bruidsmake-up en hairstyling. De bruiloftssfeer, de creativiteit, de liefde voor fotografie groeide bij ons beide en zo is Oostveen fotografie ontstaan.

 

 

Geboren en getogen in Cothen, een prachtig dorp in de gemeente Wijk bij Duurstede. Binnen Oostveen fotografie is Bas degene die zich op de dag focust op de trouwshoots, de gasten en op het bruidspaar. Na vele jaren fotografie en ervaring is hij een studie bruidsfotograaf gaan volgen en heeft dit met veel plezier en succes afgerond. Inmiddels ligt vooral zijn focus en hart bij de bruidsfotografie , loveshoots en lifestyle fotografie.

 

Geboren en getogen in Wijk bij Duurstede. Al veel ervaring opgedaan in de bruidsbranche met visagie en hairstyling. In 2015 is BOOST Schoonheidssalon opgestart, hierin ben ik actief als huidspecialist, visagist en verzorg nog steeds vele bruiden voor hun dag.

Fotografie was altijd al een hobby. Toen ik Bas ontmoette ben ik mij hierin meer gaan verdiepen en ontwikkelen. Inmiddels sta ik op deze mooie dagen als 2e fotograaf aan zijn zijde. Ik focus mij vooral op de details, de sfeer en de onverwachtse momenten.