Bruidsfotografie


Goede foto’s zorgen ervoor dat je voor altijd kan nagenieten van jullie perfecte dag. Sfeer, emotie, liefde en bijzondere momenten zullen wij vastleggen in de foto’s. Bekijk ons portfolio voor de volledige impressie.

Onze werkwijze

Op zoek naar een bruidsfotograaf en willen jullie meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij nodigen jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we kennis maken en kunnen jullie de wensen voor de bruiloft en fotografie aangeven. Hierdoor zijn wij in staat om een passende offerte te maken die exact bij jullie aansluit.

Zijn jullie enthousiast en zijn wij jullie match voor de fotografie? Dan willen we jullie graag beter leren kennen. Wat en vooral wie zijn voor jullie belangrijk? We willen de reportage zo persoonlijk mogelijk maken en de juiste sfeer, het complete verhaal, de gasten en alle mooie details vastleggen.

De fotoshoot is iets waar sommigen tegenop kijken. Wij horen regelmatig dat mensen zichzelf niet fotogeniek vinden. Dit is absoluut niet nodig! Wij willen er juist een ontspannen moment met jullie samen van maken. Even kletsen en van elkaar genieten. Dit levert de mooiste en natuurlijke foto’s op.

Na de bruiloft gaan wij de mooiste foto’s uitzoeken en nabewerken. Wij zorgen dat jullie binnen 3 dagen alvast een foto ontvangen die jullie kunnen delen. Binnen 8 weken ontvangen jullie de andere foto’s in hoge resolutie op usb.

Bruiloft Joanne en Edwin-53